αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
End of Year Exam 2014
Friday, October 31, 2014 | 0 comment[s]

the owner

Assalamualaikum.

Sorry.
Aku dah delete post sebelum ni. Sebab aku rasa, mungkin penulisan sebelum ni agak ... terlalu syok sendiri.

   Next week, aku mungkin tak update blog.  Disebabkan faktor study last minute untuk exam akhir tahun. hahas. Macam dia tak pernah buat.

   Tak sangka dah akhir tahun. Macam baru je beli buku untuk awal tahun. Tipu lah kalau aku cakap tak banyak kenangan selama aku bersama penghuni teratak 2 Muslim. Bila kenang balik, seriously, semua ni aku lalui bersama ke?

   Masa berlalu sekejap je. Exam kali ni mungkin akan tentukan kami semua duduk dalam golongan mana. Tahun lepas, mana ada streaming kelas.

   Tadi, susun meja. Tengok je susunan tu, dah berdebar. Takut.

    Tapi, selepas tu, Cikgu Noriah bagi kata-kata semangat. Bukan kata-kata semangat, tapi nasihat. Sebab ada kes form 4 meniru, rasanya. Lepas tu, dapat 0 markah. Cikgu pun cakap la, 'kalau tak tahu, buat tak tahu'. Means, bila kita dah memang tak tahu jawapan dia apa, buat gaya tak tahu. Jangan meniru, berbincang.

    Lepas tu, baru rasa lega sikit.

    Dalam kesempatan ni, aku nak minta maaf banyak - banyak kat uolls okey. Dah banyak kali rasanya aku buat ayat macam ni. huhu.

oklah. doakan aku berjaya. wallahuam.

Labels:

CREDIT