αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
haengbok 행복.
Sunday, November 9, 2014 | 0 comment[s]


Assalamualaikum.

  Syukur Alhamdulillah. Tahu kenapa? haha. Exam is over. Tak sangka sesangat. Aku, memang selalu guna perkataan 'tak sangka' sejak kebelakangan ni. haduhh xD kenapa ni? apa sudah jadi? hahahahhahahah c:

  Result belum dapat lagi. aduyai. Esok, ingatkan tak nak pergi sekolah. Tapi, bila fikir balik, penghuni aspuri kelas aku nak berbincang pasal jamuan akhir tahun. Taknaklah missed. hahahaha malam ni rasa macam weekend pula. Sebab tak bukak buku. hahahaha so, anda sudah tahu, bukan, rutin harian ku pada hujung minggu? Apasal ayat kemain skema ni ?

  Tinggal dua minggu je lagi hor. Tak sangka ( guna lagiii ) ... Oh ya ! Kalau ada pembaca setia blog ni bekas SKSN tahun 2012, Anis Syuhada kirim salam, ye.

  Masih fikirkan perancangan yang nak dibuat akhir tahun ni. Tak tahulah apa nak buat. Study, memanglah kut. Tapi, takut aku yang tak terbuat nye. Atau, mungkin study, cuma refresh tajuk form 2. Dah nak masuk form 3. Kenalah refresh yang sebelumnya dulu. Takut karang, tersekat pula tahun depan. aduhhhh xD kan perit..

  ahhhh. Aku takut nak streaming kelas. Pleaseee cikgu, jangan streaming. Kami dah cukup bahagia dah, bersama selama 2 tahun.. huaaaaaa T___T

  Dahlah, cukup untuk hari ni. ( setiap kali post, mesti ayat pendek ketot je )

oktengskbai

Labels: , ,

CREDIT