αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Letters from My Bae ♥
Thursday, November 6, 2014 | 0 comment[s]


Assalamualaikum.

 Thanks. Thanks sebab kasi surat-surat tu. Walaupun semua orang dapat, tapi, aku sangatlah terharu dengan ayat-ayat korang yang sweet gitu.

 Tapi, aku tak sempat nak tulis surat untuk minta maaf dengan muslimin. Aku rasa, macam terlalu banyak sangat mengumpat diorang dalam kelas. Aku nak minta maaf tapi, semua orang dah kumpul surat dan bagi kepada semua orang.

 Alhamdulillah, aku sempat la bagi kat semua muslimat. Aku tak tahu sama ada tahun depan kita semua masih sekelas atau pun tak. Kalau streaming kelas, mungkin tinggal dalam dua minggu je lagi untuk kita semua cipta kenangan bersama. haduhh ayat

 Tak sangka masa pun berlalu dengan cepat. Tak tahu laa tahun depan kelas mana. Kalau Allah izinkan, mungkin masih bersama dengan sahabat-sahabat yang Alhamdulillah, sangat rapat. Tapi, kalau Allah tak izinkan, nak buat macam mana?

 So, for those yang bagi surat tu, terima kasih banyak-banyak!

Bye :)

Labels: , , ,

CREDIT