αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
sibuk. sangat.
Friday, November 14, 2014 | 0 comment[s]

Assalamualaikum.

Sorry, lately, aku sangatlah tak update banyak sangat post sebab aku terlalu sibuklah sangat sampai semua benda nak terjah gitu saja sampaikan ayat jadi apa ni argh tak mungkin eh gitu aje lol kenapa ni sampai ayat semua nak berterabur macam ni sampai takde noktah !

haha. Minta maaf. Minta maaf.

Jadi, aku ni takdelah sibuk sangat kot. Exam pun dah habis, cuma tunggu masa untuk start holiday lah. Buku teks form 3 pun dah dapat. Rasa macam kecik lagi pun ada. haha. ok. merepek.

Aku hanya sibuk menguruskan benda yang tak beres lagi. Macam , jamuan akhir tahun ? haa. gitulah. Lagi pun, wifi kat rumah, start jarang buka, disebabkan musim tengkujuh sudah kembali. So, mak taknak wifi bermasalah. Dulu, dah banyak kali kot. Sebab kilat agaknya.

Okey.

Berbalik jamuan akhir tahun tadi. yuhuu. Akan ada dua majlis lah. untuk aku je. Satu untuk badan pengawas terchenta aku, pengawas siber. Satu lagi, untuk kelas. jyeah. Lagi banyak jamuan, lagi kosong dompet maa..

Majlis kelas, aku rasa tahun ni special kot. Haha. disebabkan banyak sangat duit lebih. cehs. Maklumlah, kami sangatlah berjimat cermat. Ingatkan nak buat video, confirmed lah kot. Tapi, sekarang aku masih lagi belum decide nak guna software apa.

Sony Vegas Pro, aku tak reti mana. Reti la juga. Tapi, software tu lebih kepada video, aku nak jugak letak gambar, bang. So, effect untuk video kureng. Kalau Adobe Premiere Pro, aku tak tahu nak download kat mana. Lagipun, tak silap aku, software tu untuk yang pro gile. Aku, dahlah tak pernah guna. Ada hati nak guna buat video kelas. hahahah. belum cuba belum tahu, bangg..

Sesiapa, boleh cadangkan nak guna apa? Boleh tunjukkan contoh video-video sewaktu dengan video kelas. Nak dapat inspirasi ni. haha. idea dah lah tak dapat mana lagi ni.

Majlis pengawas aku pula, rasanya best kot. Aku tak tahu nak describe majlis ni disebabkan aku tak handle majlis.

oktengsbai.

p/s: aku dalam proses make up kan blog. haha, aku nak guna simple template. harap maklum, ahahahaha

Labels: , ,

CREDIT