αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Don't laugh, take it serious!
Friday, December 26, 2014 | 0 comment[s]

Assalamualaikum.

  Hai. Sorry guys. Aku tak update mana blog sekarang. haha. Aku banyak gila yang nak diluah kat sini. cewahhh cewahhh. Tak ah. Bukan nak luah mana pun. hahaha. okey tak lawak, cuma nak meriahkan suasana. krikk krikk.

  Seriously, sejak kebelakangan ni memang aku tak tahu nak kata macam mana, tapi, memang aku rasaaa Subhanallah! MasyaAllah! Berita pasal banjir tu .. Okey, aku rasa tahun ni lah paling teruk. Sebab selama ni, sekolah mak aku, mana pernah kot jadi pusat pemindahan. Then, tahun ni jadi pusat pemindahan.

  Banjir kat Kelantan pun, memang teruk ah. Dan banjir-banjir di negeri-negeri lain. Aku bersyukur sangat, seteruk-teruk banjir kat tempat lain, kampung aku tak banjir. Alhamdulillah. Memang bersyukur gila-gila ahh. hm. Kita hanya mampu berdoa je lah untuk mangsa-mangsa banjir tu.

  Baru-baru ni, batch 99 ambil result PT3, kan? Tahniah untuk semua. Ekspesyeli danie/dini/dee. hehehe mabruk alaikk. Kepada sepupu aku juga, tahniah ah. Aku tak rapat dengan semua sepupu aku, so, memang dia tak baca ah blog ni. Kemungkinan. Mana tahu, dia stalk aku ke, kekeke perasan tahap gaban.

  Sekolah aku saja, ciput je straight A's nya. Aku taknak bagitahu ler. Tapi, alhamdulillah, sekurang-kurangnya, lebih gak sorang. Jangan teka berapa orang, okey. Pendek kata, tahniah laa untuk semua. Doakan juga buat aku nak hadap exam tu next year. Aku tak tahu laa nak hadap macam mana. huh.

  Aku banyak sangat cerita nak share ngan korang ni. hahahah. banyak lah sangat ( mata ke atas, tangan ke bahu ). skill lama tu.

***
jom masuk korea's life sebentar//

  EXO release dah EXOLOGY tuu. Okey, aku dah download dua-dua cd tu. yass! Dan, memang daebakkk lah. Memang aku suka gilaa ah exology tu, tapi, yang tak best nya, ada suara fan laa, teriak-teriak, hahahhaa, memang rasa macam dalam concert, tapi, aku nak yang clear ver. huhu.

  Dan lagu December, 2014 pun ada dalam exology tu. Best!

  Aku baru je habis tengok roommate ep 13. season 2 lah. serious, aku sama nangis ah. Terharu tengok Jackson peluk mak dia. Dan, semua nangis gak, aku pun nangis ah. Tapi, tak keluar mana pun air mata ni. hahah. sekadar bertakung dalam kolam mata ja. action je lebih aku ni. lol.

  Tapi, episod tu lah yang paling sedih sampai nangis-nangis. boleh buat drama kot. hahaha. eh jap, aku tak abis pun lagi, ada sikit je lagi. hahahhaha.

***

  Oh, kepada classmate aku , sorry, aku tak dapat siapkan video kelas dalam masa yang dianggarkan siap. Banyak sangat kesulitan. Sorry sangat-sangat. Aku harap dapat selesaikan semua masalah dalam masa yang singkat. Memang aku harap sangat.

  Tapi, aku tak tahu sempat ke dok siap dalam tahun ni. Aku rasa, aku bawa sampai 2015 gak kot. Sorry kengkawans. Aaasiff jiddan! Aku tahu, korang tunggu lama dah kan? Tapi, nak buat macam mana, aku buat sorang, kalau ada geng, boleh gak share kesulitan ni, ye dok? Sorry sekali lagi. Maafkan sayaaa :(

oktengsbai

Labels: ,

CREDIT