αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
long time no see
Thursday, December 18, 2014 | 0 comment[s]

Assalamualaikum.

  Hai. Aku tak tahu aku buat apa sekarang. Buat video mungkin. Video kelas tak siap-siap sebab ada beberapa halangan yang mungkin tak dapat dimaafkan. haha. Salah satunya adalah, entah kenapa video tu jadi black je dan ada audio je. haduh. tak dapat dimaafkan sangatlah.

  kahkahkah. aku tak tahu nak kongsi apa. yalls. cuti sekolah dah nak habis, dan tiba masanya aku akan menjadi salah seorang pelajar tingkatan 3 dan calon PT3. whut? ah tidaaak!

  Aku baca kat twitter, 80 orang pelajar daripada beribu-ribu pelajar PT3 tahun ni, yang  dapat straight A. gila-gilah. Tahun lepas pun, sekolah aku saja, lebih angka tu kot. Ni kat Malaysia, 80 orang saja. Aku tak tahu betul ke idak. Tapi, nampak cam betul je. Tahun depan tak tahulah..

  And last sekali, aku nak ucap bye. hahahaha ( tak lawak pun )

psst. seriously, EXO ni macam nak suruh orang beli je EXOLOGY tu. dahlah nanti album dia nak keluar, sekarang pun nak suruh orang habiskan duit ke?

Labels: ,

CREDIT