αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
panda.
Tuesday, December 9, 2014 | 0 comment[s]


Assalamualaikum.

  Aku rindu nak update blog. Tapi, aku tak tahu nak taip apa.

Panda.

  Panda comel okey. Comel sangat. Tapi, aku taknak jadi macam mata diorang. hehehe xD Lately, aku selalu tidur lambat. Sampai pukul 2 pagi. gitulah. Paling lewat 4 pagi. Kalau aku tidur awal pun, lelap pun lewat juga. huh. mak aku memang bising lah kalau aku bangun lambat.

  Kalau nak tanya, aku pergi mana cuti sekolah ni. Memang aku tak pergi mana-mana pun. Aku dah memang setiap hari terperap kat rumah. Baru-baru ni, aku pergi tidur kat rumah mak saudara aku. 2 3 hari jugalah. Aku takde apa nak buat selain menghadap laptop, baca buku ( tu pun tak selalu ). Makan minum solat tidur tu memang lah aku buat.

  Oh ya! Hari tu aku pergi public library ( betul eh? ). Dan adalah pinjam beberapa buku kat sana. Tu pun, sekejap je aku pergi. Semata-mata nak pinjam buku. heh. Nak pilih buku tu, kemain lama. Aku bukannya reti sangat nak pilih buku yang best-best.

  Nak tahu satu rahsia tak? Masa aku pergi library tu,  first tempat yang aku pergi adalah 'bahasa'. Aku cari korean, tapi takdak. Aku jumpa mandarin, tapi, buat apa, aku macam reti sangat baca pinyin. Dan lastly, aku ambil yang english je la.

  Lepastu, cari novel dan pinjam dan balik dan harapnya aku baca lah kesemua buku. Dahlah alongku baru je beli buku kat Big Bad Wolf Books 2014. So, banyak buku yang tengah menunggu untuk dibaca.

  Nota ringkas tak buat lagi. aduh. okey bye.

akucumarindunakupdateblogwalaupunsemuayangakutypetakmasukakallangsungtapitakmustahilgakianyamasukakalkan?

Labels:

CREDIT