αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
the star
Monday, December 15, 2014 | 0 comment[s]



Assalamualaikum.

  Stars. Hari tu, aku tidur rumah mak saudara aku. She’s single. Dan satu malam tu, aku buka tingkap. I saw many stars. They sparkle. Subhanallah. Aku rasa indah sangat. Dahlah malam Jumaat.

  Aku tak tahu nak describe macam mana. Tapi, memang indah sangat-sangat. Ada satu spot tu, ada tiga bintang. Aku tak tahu, mungkin tu bintang tiga beradik kot. Diorang duduk satu line je. Mak saudara aku pernah bagitahu aku. Ada bintang tiga beradik tu, dia tunjuk arah kiblat. Dan aku nampak diorang memang duduk satu line sama dengan arah kiblat.

  Semuanya memang sparkling. Sana sini. Yelah. Selama ni, aku mana pernah buka tingkap pukul 11.00 malam semata-mata nak tengok bintang kat langit. Dan yeah, sekarang aku rasa macam nak tengok setiap hari tengah tengah malam.

  Aku terfikir gak, aku sekarang berada di bawah langit bersama orang-orang yang tersayang. Aku terfikir, diorang pun nampak juga kan bintang-bintang ni?


  Subhanallah, indah sungguh. Rasa macam nak sentuh. Hm, bestnya. 

psst. dah tengok exo punya teaser, December 2014?

Labels: , ,

CREDIT