αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
oh school! books.
Thursday, January 8, 2015 | 0 comment[s]


Assalamualaikum.

Semua sedia maklum, tinggal beberapa hari je lagi kan, sekolah nak buka. wahahahaha. Betapa gembiranya saya. Tahukah anda? Lepas ni, saya bukannya lagi sleeping beauty. Dan saya perlu bangun awal tiap-tiap hari sebab nak pergi sekolah awal. Wah! Betapa gembiranya saya. Walaupun hakikatnya, saya bukannya gembira sangat tahap wahahahaha tu.

Lulz.

Sorry. Aku memang macam tu. Pejam celik, pejam aucakk! Dah nak buka sekolah dah. Percaya atau tidak, sekolah aku belum dibuka untuk pendaftaran. Anda harus percaya la.

  Penghuni asrama takkan nak ulang alik semata-mata nak daftar awal kan?

So, diorang buat hari sabtu ni. 10.1.2015. Sebenarnya, 4.1.2015. Tapi, dah cuti dilanjutkan, tarikh daftar pun dilanjutkan juga lah.

  Aku kemungkinan besar kelas 3 Muslim. ( omg, dah besar aku sekarang! )

Besar kemungkinan juga, aku bersama lagi dengan my sweety, hahaha, Maisarah. Dan bersama beberapa orang lagi manusia yang datang dari planet 2 Muslim 2014. huih, jahatnya aku. Tapi, memang betul kot, depa manusia. Planet 2 Muslim tu tak la. Kelas, sebenarnya.

  Aku baru je habiskan buku Catatan Matluthfi. Yang tak best dan yang aku tak faham aku skip. Hahahaha, malas nak faham. Tapi, buku ni best laa!! Sebab sometimes, lawak gak.



Tapi ni bukan buku aku. Buku my second sis. Beli online barangkali. Padahal aritu , aku pergi PSI, jumpa je buku ni. Terlalu excited. Tapi, tak beli pun. Sebab kiranya, kat rumah aku dah ada dua. Satu yang kakak sulung. Membazir je beli.

  He's the only one, my favorite vlogger. Abam Mat, Keep vlogging! hahaha. check out his latest video!



Oh! Oh! Aku lupa nak bagitahu dulu. Sebenarnya, kakak sulung aku belikan buku IPJ ( Ikhwah Pakai Jeans ) . Aku tak tahu dah habis ke belum, rasanya dah habis kot. kot lah. Best lah jugak, Alhamdulillah. Buku tu , buku APG ( Angel Pakai Gucci ) link blog beliau

Dengar-dengar, mato pun dalam proses buat buku juga. APG pun nanti akan keluarkan buku baru, #Chenta. Aiman Azlan pun ada buku gak, tak ingat tajuk dia. Tapi, nampak best . kot, 

  Wahahaha, banyak gila buku yang best-best daripada penulis yang osem-osem. 

Okey lah nak habiskan ayat terakhir dulu.. Aku nak tengok weekly idol, doakan aku berjaya dunia akhirat! 

oktengsbai ( sebab tu aku guna depa tadi, pengaruh buku abam mat. haha )

Labels:

CREDIT