αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
ha ha
Wednesday, May 13, 2015 | 0 comment[s]


Assalamualaikum.

   Haha. Aku belum tidur lagi. Alang-alang dah buka laptop, buka sekali lah blog kan? haha. Remember, I once told ya that I went to optometrist?

   Sebenarnya, dah seminggu, aku pakai spectacles ni. Tak sampai lagi kot, hahahaha entah lah. Lebih kurang .Hari Selasa minggu lepas siap. Aku start pakai kat sekolah, hari Khamis. Sebab sebelum-sebelum tu, mana belajar. Dan aku pun memang tak biasa lagi. haha.

   Mula-mula, memang pening, tak biasa, macam-macam lah. Tapi, sekarang alhamdulillah dah okay sikit. Masa pergi optometrist haritu, kakak tu cakap, mata aku normal lagi. Kalau nak buat spec pun, okay je. Lastly, aku buat juga, dengan power lebih kurang 100 untuk mata kanan. Mata kiri aku tak tahu. Yang aku tahu, mana kanan je yang tinggi sikit power.

   Minggu ni, aku start pakai sepenuhnya, dalam kelas. Tapi, kat luar kelas, aku tak pakai mana. haha. Aku takut juga, pakai buang, pakai buang ni, takut power naik. Orang kata, boleh naik power kalau buat macam tu. hahaha aku tak tahu.

   Orang tengok pelik je bila aku pakai. haha kelakar , bagi aku. Ada yang cakap, muka aku matured lah. Aku sesuai pakai spec lah. Nampak macam orang bijak pandai. Wahaha pandai diorang usik aku. hahaha aku juga yang perasan. Tapi, tak melebih, okay.

   Aku tak beli spec yang budak hipster pakai tuh. Aku beli yang biasa-biasa je. Tapi, bikar penuh lah. Cuma bikar tu tak tebal je. Mak aku yang pilihkan. Sebab aku takut tak sesuai dengan muka aku. kan? haha. Aku tak ambil gambar spec aku tu. Sorry ya kenkawan. Ceh. Macam ada orang nak tengok sangat spec kau tu. hahahaa

   Tajuk tak kena langsung dengan post kan? hahaha

My handsome Newt is here! In my blog! Wow!!!

LOL. Perasan.

Labels: , , , , ,

CREDIT