αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
hey, bloggers
Saturday, May 2, 2015 | 0 comment[s]


Assalamualaikum.

   Hello! I'm posting another entry again. hahaha okay not funny at all. So. em, tadi aku blogwalking/jenjalan ke beberapa blog. hehe well lama gilos tak bw macam dulu. Rindu tabiat dulu-dulu.

   Kalau dulu kan, ramai gila k-bloggers yang boleh dikatakan, sampai tak menang tangan aku nak blogwalking blog diorang. Especially yang sangat active dengan tutos kak tieqa (mrs baekyeol). Lagi-lagi, EXO-L. Walaupun dulu tak panggil EXO-L lagi. EXOtic/EXOstan atau pun EXO fan.

   Best sangat sebab boleh follow diorang, then, boleh lah baca post-ii pasal kpop. I rly rly miss those moments. Tapi sekarang, aku rasa ramai sangat dah yang tak active. Atau maybe aku je yang tak perasan. hm busy dengan life kot.

   Kebanyakan yang aku follow pun, recent post diorang berbulan-bulan dah. Ada yang lebih setahun. Dan aku pula yang jenis malas gila nak blogwalking. kekeke tapi, dulu, semalas-malas aku pun, at least, terjumpa juga dengan blog yang owner dia masih active. pendek kata, senang la nak jumpa. Tapi sekarang. uhuks.


   Okay. So point aku kat sini adalah sekarang ni agak susah untuk aku untuk cari bloggers yang masih active. Senang juga kadang-kadang. Tapi, macam semakin berkurang. Aku agak, semua dah main dengan gadget (phone ler) masing-masing. So, there's no time for blogging. Aku cakap ikut hati je. Macam, a few je lah yang masih active berbanding dulu.

   Kak tieqa sekarang pun dah tak active. Hahaha aku admire sorang je untuk masa ni, kak wana. (wanaseoby lah) Gila blog dia. Jealous habis aku. haha lol. So, anyone pls drop your link blog here. Boleh lah aku jenguk-jenguk blog enkorang kan?

  So, with that, thank you for reading this super duper LOL entry.


Labels: ,

CREDIT