αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
holi.....days?
Friday, May 29, 2015 | 2 comment[s]


Assalamualaikum.

   Sudah berakhir mid-year exam aku. yeah! Bermakna, tinggal trial je lah nanti sebelum exam sebenar, pititeghi. Berhuhu lah kita semua, batch 00.

   Ada dua post sebelum ni yang aku delete.Sesiapa yang sempat baca tu, alhamdulillah untuk diri sendiri. haha okay tak penting pun. Cuma, aku ada bagitahu yang aku nak pergi key eyl lumpur, kan? Okay, sekarang aku tengah bersedih sangat-sangat....sebab aku tak dapat pergi. Kalau takda extra classes, sekarang ni aku dah ada kat sana pun. Tapi.... huhuhu mak suruh pergi kelas jugak.

   Anyway, this Sunday, barulah aku merasa nikmat holiday sangat tuh. The reason is, I have to attend extra classes today and tomorrow. huh. But I think, there is hikmah why I'm not going to key eyl. Maybe, Allah nak suruh aku study banyak-banyak kot. Tak sedar diri ini terlalu lemah untuk berjihad dalam dewan peperiksaan.

   This holiday, em I think, I'm not going to anywhere. Just stay at home and study. Or eat, sleep, pray ,fangirling, tweeting, blogging or eat. Wait, did I just mention it twice? hahahaha aku rasa sepanjang 2 minggu ni, mereput lah aku dengan BK-BK yang cikgu bagi.

   Oh, for your information, BK tu, Bahan Kecemerlangan. Biasanya, form 3 dan form 5 je yang dapat sebab kiteorang kan exam besar. BK tu macam kertas peperiksaan. Cuma untuk latih tubi sebelum exam sebenar. Semua BK, kerajaan yang tanggung. So, Anis, please hargai bk-ii tu semua. hahaha.

   And benda yang tak paling penting, aku nak habiskan masa cuti aku dengan fangirling over EXO. But not this whole two weeks. hahaha gila kau tiap-tiap hari layan. My sister pun dah nak balik 1/2 hb Jun.

   So, the lists below show my cabaran untuk diri sendiri :
(if aku dapat tunaikan, veryyy daebak!! )

-study ;
    homework of course
    revision
-read novels (english only)
    at least one
-watch EXO on;
    variety shows
    drama (END; just repeat again)
    (jap, ni bkn cabaran pun)
-watch henry&amber on;
    roommate
    running man
-do something interesting hahaha

   Okay. tu je kot. hahaha. mengaruts. Okaylah, esok aku ada class so aku nak siapkan BK dulu, takut cikgu nak bincang. hahaha

psst. kaum hawa semua dah habis ganti puasa? I belum ):

Labels: , , , , , ,

CREDIT