αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
29 Ramadhan
Thursday, July 16, 2015 | 0 comment[s]


Assalamualaikum.

   Hai. So, today is the last day of Ramadhan. I hope, all our ibadah in this blessing month will be accepted. Semua nak post pasal hari last ramadhan, aku ambil peluang ikut sama.

   Aku rasa sekejap sangat masa berlalu. Hari tu first sahur, ni dah last sahur. Even though aku tak dapat nikmati first sahur bersama-sama. Fefahan lah. Okay?

   Bulan ramadhan juga lah kerja kursus geografi dan sejarah. fuh, penat k. 3 weeks ambil masa buat benda ni saja. 1 week je aku dapat tenangkan diri dalam bulan ramadhan ni. Sedih tau! first week, start dengan geografi, second week, tak habis lagi dengan geografi, dah dapat soalan sejarah. kena wat sejarah lagi. lepastu, geografi hantar. third week, siapkan sejarah. pergh.

okay. aku malas nak kenang cerita lama. just tawakkal.

   Esok dah raya.

   Semua sibuk buat persiapan, kan? Keluarga aku pun turut sama. Rumah bersepah, memang lah kena kemas. Baju raya dah siap ke belum awak semua ni? Kekeke XD Aku dah siap. 4 pasang. Hahaha banyak gila. 3 baju kurung, 1 jubah. Dan, 3 kaler semua lebih kurang. huhuhu sepasang je lain skit.

   Ok lah bye. Esok raya. Lepas raya aku update lagi pasal iftor dgn hari raya, okay? Tak sempat lagi buat masa sekarang.

Labels: , , , , ,

CREDIT