αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
hanya mampu bersabar :')
Saturday, July 4, 2015 | 0 comment[s]


Assalamualaikum.

   Hari ni dah masuk 17 Ramadan. Alhamdulillah for everything. We're still can breathe and fasting on this blessing month. back to title, yeahh, 2 weeks dah berlalu dan kena banyak bersabar. banyak yang berlaku, tapi mostly berkait dengan kerja kursus. 

   Geografi, dah hantar, khamis baru-baru ni. Hilang satu beban. Aku just mengharapkan yang terbaik dan bertawakkal je. One more to go. History. Entah. Tak banyak lagi persiapan. Library tutup. Lahaii dah nasib. "Kita hanya mampu merancang, Allah yang menentukan." 

   Ingatkan nak buat research dekat sana. Memandangkan buku form 6 banyak gila isi dalam tu yang boleh diambil. And mostly, isi-isi tu kena ambik dalam buku rujukan form 6. See? Tajuk yang kita, aku, form 3, perlu cari dalam buku form 6. Well, aras tinggi lah katakan. huh.

   Perkara yang aku mampu buat, bersabar, bertawakkal, berdoa kat Allah. Nak give up? C'mon lah. Sia-sia je usaha aku selama ni. Nothing I can do. Just keep praying. Allah takkan uji seseorang tu kalau dia tak mampu, right? So, kami, batch 00, terlalu mampu untuk buat semua ni. Jap-jap. Kesimpulan aku, kami lebih hebat dari kakak-kakak, abang-abang kami. Tapi rasanya, batch 99 lagi hebat. Diorang dahlah tahu ada exam last minute. Haaa dan sekarang masih sihat walafiat. I mean, takda yang kena heart attack ke. Waa daebakk! /big applause for them\

   Hahaha okay, rasa-rasa ada point tak post kali ni? Dah sampai penghujung. Aku akhiri dengan bye, sayang uolls, Assalamualaikum!

psst. Doakan aku berjaya dunia akhirat plus semoga Allah permudahkan urusan kita semua. 

Labels: , , , , , ,

CREDIT