αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
gonna hiatus bye
Saturday, September 12, 2015 | 0 comment[s]


   Assalamualaikum. Hello gais. Hello I'm back hahahaha gonna hiatus after this. The truth is, actually I should been hiatus since January. But, the fact is, road to PT3 is only 30 days left. And I just wanna hiatus at this time. Hahahahaha . Baik tak payah kan?

   Terdetik dalam hati nak post juga walaupun satu entry.

   PT3 pun dah tak lama. Mulalah tu nak cakap masa sekejap je berlalu. Rasa baru kelmarin masuk sekolah jadi form three. Ayat biasa aku lah tu... Hahaha memang sekejap sangat pun. Trial pun dah berlalu. Result aku? Huh. Alhamdulillah semua naik. Ada peningkatan lah walaupun sedikit.Tapi, nak tengok A tu, menangis tak berlagu dulu. Alhamdulillah takda C. Walaupun aku ni ada peningkatan, orang lain lagi banyak peningkatan dia. So, nak banding dengan aku memang tak ah. BI aku turun. Malu weh. Sebab tu aku tak guna English dalam entry ni banyak sangat. Grammar pun tunggang langgang.


...all subjects that I've got B.


   PT3 is just around the corner. Berapa minggu sangat yang tinggal. Dalam sebulan je lagi. Huh. Oh ya! Nasib baik aku tengok jadual awal-awal. Hari last tu masha Allah sisturrr... Pendidikan Islam, Kemahiran Hidup dan Bahasa Arab. Pergh. Subjek menghafal belaka tu. BA je yang kurang menghafal sikit. Agak-agak lah weii. Nak dera kami ke macam mana. Tak boleh ke BA tu buat hari Isnin minggu seterusnya ke. Ni buat petang. Duhh. Tkpelah. At least, aku sedar awal-awal,

   Sebelum aku hiatus.

Aku nak minta maaf.
Aku nak minta maaf atas semua salah silap aku.
Dari hujung rambut hingga hujung kaki.

Andai terkasar bahasa.
Andai termengumpat (sama ada sengaja atau tak)
Andai terkutuk tercaci termaki.
Dan semualah.

Aku nak minta maaf banyak-banyak. Aasif jiddan ala kulli hal. Kalau tak puas hati, personal k. Doakan aku. Doakan supaya dipermudahkan urusan dunia dan akhirat aku. Bukan PT3 je.

Lepas aku dah freedom daripada PT3, aku kembali in shaa Allah. Kembali update blog ni. Kalau boleh, setiap hari. Hahahaha okay, tu namanya dah over gila.

Aku minta maaf sekali lagi. Doakan aku.

Semoga dipermudahkan segalanya.

Semoga diperkenankan. Aamin.

Bye blog kesayangan. Bye.

Assalamualaikum!

Labels: , , , , ,

CREDIT