αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Free.
Monday, October 19, 2015 | 0 comment[s]



Assalamualaikum.

   Hello! Apa khabar semua? Semoga sihat-sihat selalu. Ecece. Aku kembali. Ceh. Padahal, sebulan je aku tak update blog. Over gila.

   Yeah! Actually, kami, budak-budak (konon) dah habis PT3. Menyampah? Hahaha relax lah. Now, it's time for us to do whatever we want. Ceh. Konon lah tu. Aku taknak cakap banyak pasal PT3 ni. Nanti, perasaan sedih, risau, kecewa, gembira, semua bergabung dalam fikiran aku. Bercampur-baur cenggitu haaa.

   Aku harap everything will be alright. Result, aku kadang fikir gak. Macam mana nanti. But, it's okay lah. Aku tawakkal jelah. Whatever the result will be, in shaa Allah aku terima. Aku harap aku stay. Aku taknak pergi jauh. Aku nak stay. Aku sayang sekolah aku. Sayang. Biar apa pun yang terjadi, aku nak stay. Aku tak biasa dengan dunia luar. Cukup, Allah bagi aku masuk sekolah ni.

  Hari ni, genap seminggu kami, budak PT3 2015 lalui hari-hari yang mendebarkan. (pergh) Aku tak update blog lagi lepas je freedom. Hahaha aku tak tahu nak type apa. Macam biasa lah. So, hari ni baru je aku rasa ada mood nak type something. Of course lah. Pasal PT3. Haha okay stop. Malas nak cakap psl ni.

  Pergi sekolah minggu ni, start lah program-program pasca. Okay, in shaa Allah semua program best. Yang tak best, takleh bawak phone, laptop dan barangan elektronik yang lain. Hahaha kami still macam pelajar lain. Hanya boleh bawak novel, games, dan buku2 (?) Bosan kay. Bosan. Tahun lepas, kemain lagi, boleh bawak laptop bagai. At least, boleh habiskan masa dengan tengok movie sama-sama. Boleh create memories.

   Tahun ni, memang kena ikut program. So, bila dah habis sesuatu program, masuk kelas, do nothing. Paling taknya, main games (macam sahibba ke, saidina wa maulana ke, monopoli ke and so on), sembang kosong, baca buku/novel dn lain-lain. Yang best sekali, tido. Hilang stress, hilang mengantuk, hilang segalanya. Haahahha.

   Next week, aku pergi lawatan. Aku join lawatan kelas lain punya. Pergi Tok Bali je. Even ada "je", I'm pretty sure, it will be the best trip ever. Hahahaha aku pergi dengan geng aku sekali. Nanti ada masa lepas aku pergi, aku share lah story. Before PT3 lagi, aku dah excited terlebih. Bila dah tinggal seminggu, lagi lah. Huish. Terasa overexcited sangat-sangat dah.

   Okay ah. Tu je aku nak kongsi. Malas nak cakap panjang-panjang. Bye.

Labels: , , , , , ,

CREDIT