αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Holiday 2015
Friday, November 20, 2015 | 6 comment[s]


Assalamualaikum.

   Can't believe! We already start to mereput at home and eating, sleeping, online, read book(s) as daily routines. Oh yeah! Another boring life. Duhh. Untuk 1 bulan 11 hari aku kena bertahan. Ceh. Padahal bukan main happy dapat qada tidur yang memang dah lama tertangguh. Astaghfirullah!

   For now, aku kena cari something yang dapat dibuat sepanjang cuti sekolah ni. Cari duit, maybe tak mungkin sebab aku dah tutup business jual hokkaido kat sekolah. Sekolah tutup, business pun tutup ah. So, anyone please suggestkan any task for me to do. Aku ingat nak baca buku Paper Towns yang aku beli time aku join lawatan kelas ke tok bali haritu. Tapi, tak tahu bila nak start.

   Aku pun ada gak terfikir nak buat task yang macam journal (?) yang cute cute tu.. Tapi, aku takdelah pandai sangat kan nak buat cantik-cantik pastu post kat instagram. No. Aku bukan macam tu hahahahaha aku takde bakat sangat dalam bidang ni. So, aku fikir nak test lah dulu . Jadi beginner. At least tahun depan boleh lah start from awal tahun. Hahaha aku suka tengok orang lain buat , tapi bila aku nak try buat, macam haremm je hasilnya.

Ni contoh aku jumpa kat pinterest
Kalau nak tengok yang lagi cantik gitu , follow ig senior sklh aku, kak hanan. Seriously lawa gila feed dia. http://instagram.com/endlesshanan <-- actually saje nak promote ig kak hanan

   Hahahaha. Ok. Aku tak tahu nak buat apa. Ahh. Tengok kdrama mungkin. Ataupun layan runningman ke. Weh lama gila dah tinggal rm. Hahahaha. Maybe sebab malas nak download. 

   Hari sabtu ni classmates aku nak buat reunion(hahahah tipu reunion awal gila baru tinggal sekolah 2 hari). Dekat dominos. Aku tatau nak pergi ke tak. Lepastu diorang nak main games dekat beach berdekatan dominos tu. Haahaha kalau hujan ofkos balik terus ahh. Duhh nak main tengah hujan. Hahahahaaha amboi kau -,-'

   Tak sampai sebulan lagi, kami batch 00 akan terima result PT3. Aku dah tau semua markah kecuali English. Duhh sir nak berahsia sangat. Sampai sekarang aku tak tahu result aku. Sir cakap, "maybe awak 85,86" I hope it's true. Gred tak tahu lagi ni. Hoping for 80 is A. Kalau 85 A, sekolah aku berapa kerat sangat dapat straight A. Maybe boleh kira dengan jari. Kalau 80, berlambak. But I'm not one of them who will got straight As tho. Math aku masuk jalan lain. Yang lain semua ke jalan yang benar. Math aku je hahahahahaha. 

   Doakan gred turun. Harap sangat. Oklah bye. Enjoy your freaking boring holiday. Bye.

{missing you}

okay. rindu. sangat. tak sangat pun. just. dah dapat tengok muka pun takpe.
aku bukan jenis yang rindu sampai tak makan minum k. dah dapat tengok muka pun rasa cam okay. tapi alhamdulillah dah start holiday ni, lama tak tgk, msti hilang perasaan tu. takdelah hati ni terus buat dosa. kbye.

shixunqi

Labels: , , , , , , ,

CREDIT