αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
PT3 { result }
Friday, November 13, 2015 | 4 comment[s]



Assalamualaikum.

  Hey! Sorry ye aku baru je ada mood nak update blog cause yaa selama ni ada je mood tapi just malas nak update and tatau nak type apa plus aku sibuk layan benda lain especially kdrama omg what aku still tak leh percaya yang aku tengok juga kdrama eventually after a long hiatus sebab pt3 + aku memang dari dulu tak minat kdrama. /fuh. breathing slowly/ Aku baru je habis tengok last episode Sassy Go Go! kelmarin. Duhh Kim Yeol jambu gila kot dan aku tetiba falling in love dengan dia. His smile oh my god killin me.

  Eh jap. Aku ni dah lari jauh sangat ni. Tersangat jauh. Okay. Huh. Lately, tak banyak benda yang best bila pergi sekolah. Bosan tahap gila dah. Tapi, aku ada je kerja. Sebab ada dua orang cikgu akan bersara— soon, so aku sebagai seorang pengawas siber, adalah kerja sikit— buat video. Actually, bukan aku sorang. Pergh kalau aku sorang, aku dah nyanyi lagu see you again . If you got what I mean.

   Jap. Bila aku nak kaitkan dengan title yang bila aku baca pun, jantung berdegup kencang angin ribut taufan dah ni? Okay. Tadi aku main twitter, scroll-scroll, terjumpa ada orang tweet pasal result pt3. Duhhhh dahlah tadi kemain aku berdebar gila bila kawan aku ajak jumpa cikgu math dengan cikgu bi. Last-last, tak dapat tengok pun. Yang bi, saja je buat-buat mintak buku latihan yang tajuk dia 40 days to pt3. Konon nak sambung story yang ada dalam buku tu. (actually, memang nak sambung pun). Pastu, sir cakap, sir tak bawak. Next week, beliau bagi. Okay. Lepastu aku beranikan diri tanya ramai tak yang dapat A. Beliau cakap, kalau 80, ramai lah A. Kalau 85, huhu. I hope sangat, bi aku A. Doakan aku okay? Yang math pulak, tadi kawan aku tanya, (aku pun ada sekali) cikgu cakap, skrip ada dengan pentaksir. Okay bye. Next week akan tahu kot.

   Tadi search kat twitter, 'result pt3'. Serious ke keluar kat SAPS ahad ni. Kalau memang betul, lega lah sikit. At least tahu awal-awal, crying out loud kat rumah dulu beberapa minggu. Takdelah masa ambil result nanti crying out loud depan orang ramai. Tapi, aku takut sangat. Takut weh. Serious. Takut yang aku maksudkan, takut yang campur berdebar. Walaupun pt3 ni, kira tak penting mana berbanding SPM, still aku risau weh.

   Aku risau, camna lah result aku. Harap sangat dapat yang baik-baik. Nak banggakan mak abah. Tapi, aku memang dah takleh ubah dah sekarang. Cuma bertawakkal je. Dapat result nanti, kena redha je. Kawan aku kelas lain, dah tahu banyak dah. Duhh.

   Hm. Doakan aku please. Sorry ye sebab bazirkan masa kau baca entry yang lebih kurang mengarut sikit pendahuluannya.

Bye. [0212hrs, 151113]

Labels: , , , , , , , ,

CREDIT