αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
sing for you//
Saturday, December 12, 2015 | 0 comment[s]


Assalamu alaykum alaykum yeahhh //tetiba in love dgn harris j kahkah

Okay. Assalamualaikum everyone!

   Miss mehh? Hahahaha obviously not, right? Lama gila aku tak update. Sekarang dah masuk bulan Disember. Counting days until 2016 and I'm done mereput kat rumah k. The best thing ever is, EXO has released their MV and album for winter this year. Yeahh. And the bad news is, PT3's result will be out this monday, 14th December. even though I already know my result aha.

   Aku taknak cakap panjang pun hahaha. Aku dah lama tak update, so, at least sikit pun jadi ah. Emm yeah.. Cuti ni aku tak buat apa-apa pun selain fangirling sebagai seorang EXO-L. Dulu aku cakap nak buat journal thingy tu akhirnya hangat-hangat tahi ayam je. LOL. 

  Baru-baru ni EXO released MV Sing For You. Kalau rasa nak tengok boleh je. Even you're not EXO's fan. Tapi, serious, kalau kau EXO-L, mesti kau rasa nak nangis tengok MV tu. Serious sedih. Tapi, aku tak nangih pun. Sebab kat-kat last tu ada whale and it's kinda creepy membuatkan aku tak jadi nak fefeeling bagai sebab whale tu beshaaaaa pastu aku rasa cam geli je hahahahahahaha.. 

   Hahaha. Lagu lain, Unfair, On the snow and Girl x Friend. My favs belake tu. Hahahaha. Okay, tapi serious sing for you lagi best okay. Yang lagi gempak, album diorang 100k dijual dlm masa sehari. uih. Tengok lah sape. Hahahahaha winner of album of the year for 3 consecutive years. EXO! Hahahahahhahaahhahahahahahaha okay aku dah jauh ni.

   Actually takde mood sangat pun nak update. Hahahaha it's getting late. Bye. Oh, by the way, doakan aku k. Result dah nak keluar hari isnin ni. Bye. Much love from me. yeheyyy!

Labels: ,

CREDIT