αɴιѕ;

ANIS SYAHIRAH. 17 Y/O.
RARELY ONLINE. HEWHEW


© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
New Look!
Thursday, February 18, 2016 | 0 comment[s]

Assalamualaikum.

   Hello! Dah start berhabuk dah blog aku ni hm. Kesian. Sorry ma blog. Aku busy lately. Hahaha. Memang pun. Dahlah first post tahun ni pun, 21 hari kemudian aku baru update. Cish. Busy sangat konon. Hey! By the way, blog aku dah bertukar wajah. Yesh. Akhirnya. Setelah, erk. Berapa bulan entah aku guna previous template tu.

   Tapi, new look pun, still ada iras sikit-sikit dengan previous template. Dahlah kali ni, monochrome aje. Cish. Takde taste yang elok lagi ke? Haa. Memanglah... Aku tak reti nak pilih yang elok-elok sikit. Rambang mata and of course, tak reti sangat nak edit-edit ni. Hahahaha. Header tu aku suka. Tapi, bagi orang lain, nampak simple gilos kann..

   Aku dah jarang update blog. Mungkin sekali sebulan. Update tiap-tiap hari pun macam ada orang nak baca. Hahaha lol. Jadi form 4 ni, homework banyak sangat. Kadang jadi tak minat nak pergi sekolah. Astaghfirullah ... Tiap hari letih. Setiap kali hujung minggu memang rasa bersyukur sangat-sangat. huks.

   So, aku nak minta maaf sebab nanti aku jarang update blog. My blog.. hmm I'll take care of you if I have leisure time. Oklah bye!!


Labels: , ,

CREDIT